Onderhoud en beheer: een optimale ICT-omgeving

Onderhoud en beheer: een optimale ICT-omgeving

Uw ICT-omgeving moet altijd en overal goed functioneren. Medewerkers willen onderweg, op kantoor of een andere locatie goed kunnen werken. Daarvoor is een optimaal beschikbare, beveiligde en beheerde ICT-omgeving nodig. Bij Xifeo begrijpen wij dat u zich liever bezig houdt met uw onderneming en geen tijd heeft voor het onderhoud en beheer van uw ICT. Xifeo is uw betrouwbare partner hierin en zorgt ervoor dat het altijd en overal goed werkt. Waar u en uw medewerkers zich ook bevinden.

Geen risico’s

Wanneer een ICT-omgeving niet goed wordt onderhouden dan raakt deze veroudert en is het vatbaar voor risico’s als een datalek. Dit wilt u uiteraard voorkomen. Door de omgeving goed te laten beheren en onderhouden is deze altijd up-to-date en werkt het zoals het zou moeten. Een ICT-omgeving dat continue, stabiel en betrouwbaar is, zal leiden tot een daling van risico’s en problemen.

Voordelen van het onderhoud en beheer van ICT uitbesteden

Kiest u ervoor om het onderhoud en beheer van uw ICT-omgeving uit te besteden aan Xifeo? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Geen omkijken naar beheer, techniek, onderhoud en back-ups
  • Altijd betrouwbare, veilige en up-to-date ICT
  • Bij Xifeo hebben wij veel kennis in huis, waardoor u bespaart op trainings- en personeelskosten
  • Wij kunnen bij u op locatie werken
  • Goede support
  • Beheer aangepast op uw wensen en situatie

De consultants van Xifeo kunnen bij u op locatie ervoor zorgen dat uw ICT-omgeving goed werkt. Samen met u bekijken wij welke vorm van ondersteuning en beheer u nodig heeft. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de ICT-omgeving actief wordt gemonitord. Hierdoor worden fouten snel opgespoord en profiteert u van een stabiele en continue werkomgeving.

Advies op maat

Er zijn diverse vormen van onderhoud en beheer van uw ICT mogelijk. Afhankelijk van uw wensen en behoeften adviseren wij u graag over de juiste vorm. Heeft u hier vragen over of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 036-2002357.

Onderhoud en beheer: een optimale ICT-omgeving