Xifeo certificeringen

Xifeo is NEN 4400-1 gecertificeerd. Dit keurmerk is bedoeld voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen, zoals Xifeo. Peter Vader, Algemeen Directeur, zegt hierover: “met het behalen van het NEN 4400-1 certificaat laat Xifeo zien dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van de organisatie zijn aangetoond en inzichtelijk gemaakt. Voor opdrachtgevers biedt het een extra zekerheid dat Xifeo conform de wet & regelgeving werkt”.

NEN gecertificeerd

Xifeo is NEN 4400-1 gecertificeerd. Het NEN 4400-1 certificaat bestaat al sinds 2007 en is een hoogwaardig en onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk. Dit keurmerk is bedoeld voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen, zoals Xifeo.

Bescherming tegen risico’s, fraude en illegaliteit

Ondernemingen met een NEN 4400-1 certificaat voldoen aan de strenge eisen die gesteld worden aan de loon-, personeel- en financiële administratie. Door te voldoen aan deze eisen bieden bedrijven die bemiddelen in werk of werk aannemen hun opdrachtgevers bescherming tegen risico’s voor fraude en illegaliteit.

Gecertificeerde ondernemingen zijn betrouwbare partners voor ondernemingen die arbeid inlenen of werk uitbesteden.

Xifeo en het NEN 4400-1 certificaat

Ook wij hebben het NEN 4400-1 certificaat behaald. Peter Vader, Algemeen Directeur, zegt hierover: “met het behalen van het NEN 4400-1 certificaat laat Xifeo zien dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van de organisatie zijn aangetoond en inzichtelijk gemaakt. Voor opdrachtgevers biedt het een extra zekerheid dat Xifeo conform de wet & regelgeving werkt”.