Knowledge
is our
passion

Dat is het motto van Xifeo. Wij zijn uw betrouwbare partner op ICT-gebied. Dankzij onze ervaren experts kunnen wij u ondersteunen op gebied van ICT-architectuur en senior beheer. Naast een halve eeuw aan ervaring hebben wij veel kennis in huis, zijn wij zeer goed opgeleid, gecertificeerd en communicatief vaardig.

Xifeo is breed georiënteerd. Onze experts zijn gespecialiseerd op verschillende gebieden: Zabbix, Cloud, beheer van uw huidige ICT-omgeving en het ontwerpen van een nieuwe ICT-omgeving.

Gespecialiseerd op verschillende gebieden

Sinds 2012 voeren wij opdrachten uit voor gerenommeerde organisaties in Nederland. Xifeo is breed georiënteerd en is gespecialiseerd in verschillende gebieden:

Linux, Zabbix, Ansible, Puppet, Automation, Azure, AWS, Windows Server, Sharepoint, SQL, Biztalk, Skype for Business, System Center, Exchange, Office365, Archimate, Togaf en Agile.

Bij ons staat kennis en kunde voorop, daarom vinden het belangrijk dat onze consultants zichzelf blijven ontwikkelen. Hierdoor kunt u optimaal profiteren van onze kennis en ervaring.

de bedrijfsprocessen wordt geïntegreerd zal deze efficiëntie tot succes leiden.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat de nieuwste ontwikkelingen zijn. Wat voor impact hebben deze ontwikkelingen binnen bedrijven, wat voor kansen bieden de ontwikkelingen en welke gevaren komen er bij kijken? Vragen waar wij u bij kunnen helpen. Haal de ervaren experts van Xifeo binnen om de juiste oplossing te vinden. Laat met regelmaat een extern bedrijf naar uw ICT-omgeving kijken. Xifeo biedt u graag deze mogelijkheden. Samen met u kijken wij naar uw ICT-omgeving en de ontwikkelmogelijkheden om het zo efficiënt en makkelijk mogelijk in te richten.

Op de hoogte van ontwikkelingen

De afgelopen 30 jaar is de ICT-markt enorm veranderd. Inmiddels wordt ICT gezien als een middel om efficiënter te werken en bedrijfsprocessen beter te laten verlopen. Wanneer ICT op de juiste manier binnen

Certificering

Xifeo is NEN 4400-1 gecertificeerd. Dit keurmerk is bedoeld voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen, zoals Xifeo. Peter Vader, Algemeen Directeur, zegt hierover: “met het behalen van het NEN 4400-1 certificaat laat Xifeo zien dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van de organisatie zijn aangetoond en inzichtelijk gemaakt. Voor opdrachtgevers biedt het een extra zekerheid dat Xifeo conform de wet & regelgeving werkt”.

NEN gecertificeerd

Xifeo is NEN 4400-1 gecertificeerd. Het NEN 4400-1 certificaat bestaat al sinds 2007 en is een hoogwaardig en onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk. Dit keurmerk is bedoeld voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen, zoals Xifeo.

Bescherming tegen risico’s, fraude en illegaliteit

Ondernemingen met een NEN 4400-1 certificaat voldoen aan de strenge eisen die gesteld worden aan de loon-, personeel- en financiële administratie. Door te voldoen aan deze eisen bieden bedrijven die bemiddelen in werk of werk aannemen hun opdrachtgevers bescherming tegen risico’s voor fraude en illegaliteit.

Gecertificeerde ondernemingen zijn betrouwbare partners voor ondernemingen die arbeid inlenen of werk uitbesteden.

Xifeo en het NEN 4400-1 certificaat

Ook wij hebben het NEN 4400-1 certificaat behaald. Peter Vader, Algemeen Directeur, zegt hierover: “met het behalen van het NEN 4400-1 certificaat laat Xifeo zien dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van de organisatie zijn aangetoond en inzichtelijk gemaakt. Voor opdrachtgevers biedt het een extra zekerheid dat Xifeo conform de wet & regelgeving werkt”.