Zabbix trainingen

Xifeo is specialist op het gebied van ICT en heeft diverse experts in huis. Daarnaast zijn wij Certified Partner van Zabbix. Onze ervaring en kennis delen we graag met u. Daarom geven wij trainingen over Zabbix en hoe u dit het beste in kunt zetten in uw organisatie. Wij trainen uw werknemers zodat zij goed om kunnen gaan met de tool en dit in de praktijk kunnen toepassen. Als Certified Partner werken wij nauw samen met Zabbix en zijn wij op de hoogte van alle mogelijkheden en ontwikkelingen.

Inhoud van de training

De volgende Zabbix-trainingen zijn mogelijk:

Zabbix Certified User (ZCU) training

Duur: 1 dag
Inclusief examen

Inhoud: In deze training leggen we stap voor stap uit hoe het Zabbix dashboard werkt en hoe u deze kunt inzetten. De training bestaat uit diverse basis praktijkopdrachten en wordt afgesloten met een examen. U gaat dus direct zelf aan de slag met Zabbix. 

Zabbix 5.0 Certified Specialist (ZCS) training

Duur: 5 dagen
Inclusief examen

Inhoud: Tijdens deze training leert u alle ins en outs van Zabbix. Wij leren u alles over de server- en agentinstallatie, de configuratie van templates, thresholds, actions, dashboards en troubleshooting. Tijdens deze training krijgt u een compleet beeld van Zabbix en leert u hoe u dit het beste in kunt zetten. De training wordt afgesloten met een examen, waarmee u het echte certificaat kunt behalen.

Inschrijven

Geef hieronder bij de gewenste training aan op welke dag u de training wil volgen. Vul de gegevens in en schrijf uzelf in voor de training. Wij nemen vervolgens contact met u op. Bekijk hier de cursusvoorwaarden.

Zabbix 5.0 Certified Professional (ZCP) training*

Duur: 3 dagen
Inclusief examen

Inhoud: Tijdens deze training gaan we dieper in op de materie van Zabbix. De training is met name geschikt voor grote organisaties met een hoge load en die hoge eisen stellen aan monitoring. Ook deze training wordt afgesloten met een examen.  

*Voor het volgen van de (ZCP) professional training is een ZCS 5 deelname certificaat of certificering vereist.

Inschrijven

Geef hieronder bij de gewenste training aan op welke dag u de training wil volgen. Vul de gegevens in en schrijf uzelf in voor de training. Wij nemen vervolgens contact met u op. Bekijk hier de cursusvoorwaarden.

Extra Zabbix trainingen

Duur: 1 dag

Het is mogelijk om extra trainingen af te nemen. Deze eendaagse trainingen zijn gericht op specifieke onderwerpen. Denk hierbij aan zaken als API, Data pre-processing, Advance Security Administration of Problem detection.

Uiteraard is maatwerk ook mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op.

Training aanvragen

Naast de geplande trainingen verzorgen wij ook klantspecifieke trainingen. Deze training passen wij aan uw organisatie, medewerkers en kennisniveau. Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u mailen naar info@xifeo.nl.