Nieuw bij Xifeo: Zabbix-trainingen

Nieuw bij Xifeo: Zabbix-trainingen

Het is sinds kort mogelijk om u of uw werknemers in te schrijven voor Zabbix-trainingen via de website van Xifeo. Onze Zabbix specialisten bieden diverse trainingen aan. Tijdens de training vertellen onze specialisten meer over Zabbix en hoe de tool het beste ingezet kan worden. Zo kunnen uw werknemers dit vervolgens in de praktijk toepassen.

Monitoring van IT-systemen

Voor veel bedrijven is de beschikbaarheid van IT-systemen een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering. Om dit te kunnen controleren is monitoring van groot belang. Daardoor worden dreigende verstoringen tijdig opgespoord en kan uitval worden voorkomen of direct worden opgelost. Zabbix is een open-source monitoring tool waarmee dit gecontroleerd kan worden. De bereikbaarheid, de status en eventuele incidenten kunnen dankzij Zabbix gemakkelijk gerapporteerd worden. Xifeo is Certified Partner en Training Partner van Zabbix. Als leverancier kunnen wij complexe omgevingen snel doorgronden, maar ook onze klanten verder helpen en kennis overdagen middels trainingen.

Diverse Zabbix-trainingen

Wij bieden de volgende Zabbix-trainingen aan:

  • Zabbix 5.0 Certified User: tijdens deze training leggen onze specialisten stap voor stap uit hoe het Zabbix-dashboard werkt en hoe deze ingezet kan worden.
  • Zabbix 5.0 Certified Specialist: in deze 5-daagse training leert u alle ins en outs van Zabbix. Van server- en agentinstallatie, tot de configuratie van dashboards en troubleshooting. Het complete aanbod van Zabbix komt voorbij. Leer tijdens deze training hoe u meer uit Zabbix kunt halen.
  • Zabbix 5.0 Certified Professional: voor deze 3-daagse training is een ZCS 5 deelname certificaat vereist. We gaan tijdens deze training dieper in op Zabbix. De training is vooral geschikt voor grote organisaties die hoge eisen stellen aan monitoring.

In alle trainingen worden er praktijkopdrachten uitgevoerd. Iedere training wordt afgesloten met een examen.

Inschrijven voor de training

Bent u geïnteresseerd in de training? Schrijf uzelf of uw medewerkers in voor de training naar keuze. Klik op onderstaande knop, kies voor de gewenste training en vul uw gegevens in. Wij zien uw inschrijving graag tegemoet!

Nieuw bij Xifeo: Zabbix-trainingen