Zabbix Training

Nieuw bij Xifeo: Zabbix-trainingen

Het is sinds kort mogelijk om u of uw werknemers in te schrijven voor Zabbix-trainingen via de website van Xifeo. Onze Zabbix specialisten bieden diverse trainingen aan. Tijdens de training vertellen onze specialisten meer over Zabbix en hoe de tool het beste ingezet kan worden. Zo kunnen uw werknemers dit vervolgens in de praktijk toepassen.


Monitoring van IT-systemen


Voor veel bedrijven is de beschikbaarheid van IT-systemen een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering. Om dit te kunnen controleren is monitoring van groot belang. Daardoor worden dreigende verstoringen tijdig opgespoord en kan uitval worden voorkomen of direct worden opgelost. Zabbix is een open-source monitoring tool waarmee dit gecontroleerd kan worden. De bereikbaarheid, de status en eventuele incidenten kunnen dankzij Zabbix gemakkelijk gerapporteerd worden. Xifeo is Certified Partner en Training Partner van Zabbix. Als leverancier kunnen wij complexe omgevingen snel doorgronden, maar ook onze klanten verder helpen en kennis overdagen middels trainingen.


Diverse Zabbix-trainingen


Wij bieden de volgende Zabbix-trainingen aan:


In alle trainingen worden er praktijkopdrachten uitgevoerd. Iedere training wordt afgesloten met een examen.


Inschrijven voor de training


Bent u geïnteresseerd in de training? Schrijf uzelf of uw medewerkers in voor de training naar keuze. Klik op onderstaande knop, kies voor de gewenste training en vul uw gegevens in. Wij zien uw inschrijving graag tegemoet!


Picture of XIFEO

XIFEO

Voor dit account is geen verdere informatie beschikbaar.