De voordelen van Kubernetes

Bent u al bekend met Kubernetes? Veel bedrijven zijn al overtuigd van de voordelen die het meebrengt. Efficiƫntie, schaalbaar, standaardisatie en snelle deployment zijn allemaal voordelen van Kubernetes. Toch maakt niet iedereen gemakkelijk de overstap. Het brengt de nodige uitdagingen met zich mee en de omgeving wordt complexer. Maar Kubernetes brengen ook veel voordelen met zich mee. Wij zetten ze voor u op een rij.


Wat is Kubernetes?


U kunt met het open-source systeem Kubernetes containers clusteren en daarmee makkelijker beheren. Dankzij Kubernetes kunt u apps in containers bouwen, leveren en schalen. Wilt u meer weten over wat Kubernetes is en hoe u dit kunt inzetten? Klik dan hier voor meer informatie.


Multi inzetbaar


Kubernetes is multi-inzetbaar en is geschikt voor iedere cloudomgeving. Hierdoor houdt u grip op de data en hoe services en processen verlopen. Onze specialisten adviseren u hier graag over. Andere voordelen van Kubernetes zijn:


Xifeo is uw partner op gebied van Kubernetes


Xifeo heeft gecertificeerde Kubernetes-specialisten in huis. Zij ondersteunen u graag met uw project. Wij zijn partner in uw project en begeleiden u van begin tot eind. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via 036-2002357 of vul het contactformulier in.

Picture of XIFEO

XIFEO

Voor dit account is geen verdere informatie beschikbaar.