Zabbix conferentie 2020

Zabbix conferentie 2020

Op 6 en 7 maart is het weer zo ver: de Zabbix Conference Benelux. Dit is de tweede conferentie die in Nederland wordt gehouden en uiteraard is Xifeo hier ook bij. Wij helpen bij het organiseren van deze grote conferentie. Zabbix communityleden komen hier samen en delen nieuwe ideeën, discussiëren over Zabbix en leren hoe anderen Zabbix inzetten.

Inhoud van de Zabbix conferentie

Twee dagen lang staat alles in het teken van Zabbix. Zo zijn er diverse sprekers, worden er cases en voorbeelden van oplossingen uitgelicht en zijn er diverse workshops. Daarnaast is het mogelijk om het Zabbix examen af te leggen en daarmee Zabbix gecertificeerd te worden.

Uiteraard is er ook ruimte voor een stukje ontspanning en plezier. Voorafgaand aan het evenement is er een “opwarmavond” waar we alvast in de sfeer komen met een potje jeu de boules in de Jeu de boules Bar. Op 6 maart vindt het hoofdfeest plaats in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. 

Inschrijven voor de Zabbix conferentie

Op dit moment is Xifeo samen met de andere organisatoren druk bezig met de voorbereiding van de Zabbix conferentie 2020. Wilt u hier graag bij aanwezig zijn? Klik dan hier om u in te schrijven.

Zabbix conferentie 2020