Zabbix 2020 conference Benelux foto1

Zabbix Conference Benelux 2020

Voor de tweede keer hebben Zabbix en Xifeo samen de Zabbix Conference Benelux georganiseerd. Op 6 en 7 maart 2020 vond het evenement plaats in Utrecht. De tweede Zabbix Conference Benelux is goed bezocht door ruim 100 mensen uit 10 verschillende landen.


Diverse sprekers


Gedurende de twee dagen kwamen in totaal 19 sprekers aan het woord, zowel op het podium in Utrecht als via een videoverbinding. Behalve de interessante lezingen en sprekers, waren er ook diverse workshops waarin deelnemers meer kennis op konden doen over de diverse functies binnen Zabbix. Naast een diversiteit aan onderwerpen kwamen de nieuwe functies van de 5.0 versie aan bod. Naar verwachting wordt deze in april of mei gelanceerd.


Volledig programma


Naast de twee conferentiedagen was er ook een leuk en gevarieerd avondprogramma. De mensen die het hele pakket hadden uitgekozen ontmoeten elkaar op donderdagavond bij de Jeu De Boules Bar in het centrum van Utrecht. Een prachtige locatie om ongedwongen kennis met elkaar te maken met een hapje en een drankje en natuurlijk een potje jeu de boules.


De eerste dag van de Zabbix conferentie werd afgesloten bij het Nationaal Militair Museum, dat speciaal voor deze gelegenheid open ging voor de ruim 65 mensen die mee waren gegaan. Het museum is van zichzelf al fantastisch, maar met de verhalen van de rondleiders wordt het helemaal bijzonder.


Na de afsluiting op zaterdag 7 maart werd het avondprogramma vervolgd bij Il Pozzo, een Italiaans restaurant aan de grachten van Utrecht. Na te hebben genoten van de heerlijke gerechten, werd de avond afgesloten bij GameState waar iedereen arcade games kon spelen.


We kijken terug op een geslaagd evenement en gaan hard aan de slag om er in 2021 weer zo’n succes van te maken!


Benieuwd naar de presentaties? Deze kunt u hier terugkijken.

Picture of XIFEO

XIFEO

Voor dit account is geen verdere informatie beschikbaar.