WebSphere Application Server

Wat is WebSphere?

WebSphere maakt het mogelijk om complexe, grote webapplicaties klaar te zetten, te integreren en beheren. WebSphere biedt diverse mogelijkheden om Java applicaties te hosten op een goed beveiligde omgeving. Met behulp van de in WebSphere aangeboden API’s kan het vanaf de beveiligde omgeving communiceren met de buitenwereld.


Gemakkelijk applicaties inzetten


WebSphere biedt diverse mogelijkheden om de gebouwde applicatie goed in te zetten. Dit kan voor meerdere omgevingen, vanaf een centraal punt of voor iedere omgeving vanaf een eigen admin node. Het klaarzetten van de applicatie naar de productieomgeving wordt gedaan middels de administrative console of de command line. Het is mogelijk om meerdere applicaties tegelijkertijd klaar te zetten zonder downtime van de productieomgeving.


Applicaties ontwikkelen en bouwen


WebSphere biedt infrastructuur en mogelijkheden om applicaties en proxy servers te hosten. Daarnaast is het mogelijk om algemene externe servers te definiëren ter ondersteuning van de administratie. Er kunnen meerdere applicatieservers geclusterd worden voor de workload distributie en het opvangen van storingen terwijl het systeem door blijft draaien.


WebSphere biedt een flexibel en krachtig API platform waarmee gebouwde applicaties makkelijk met de buitenwereld kunnen communiceren. Dankzij de integratie van het platform met WebSphere kunt u gebruik maken van de ingebouwde performance monitoring, administratie, probleemdetector, beveiliging en traceermogelijkheden.


Applicaties beheren


Er bestaan verschillende tools van WebSphere voor het beheer van applicaties die op de server draaien. Met deze tools kunt u constant de status van het systeem monitoren. Mochten er problemen ontstaan dan biedt WebSphere diverse mogelijkheden om de problemen te analyseren en snel op te lossen.


Middleware oplossing


WebSphere is een middleware oplossing en is een verbindende schakel van verschillende ICT-oplossingen. Heeft u applicaties die u wilt laten samenwerken met elkaar of bent u op zoek naar een goede middleware oplossing? Bij Xifeo hebben we de kennis en ervaring in huis. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of bel naar 075 – 757 2684.

Picture of XIFEO

XIFEO

Voor dit account is geen verdere informatie beschikbaar.