Ons nieuw onderkomen

Ons nieuw onderkomen

In januari 2022 hebben we mogen vieren dat Xifeo alweer 10 jaar bestaat. We zijn nu gegroeid naar een groep van meer dan 30 leuke collega’s. Ons jasje zit nu niet meer zo ruim, het is dus tijd om onze diensten en opdrachten vanaf een nieuwe locatie uit te voeren.

Nieuwe normaal maar toch anders

Dit is ook het moment voor ons om de nieuwe locatie te optimaliseren voor (toekomstige) medewerkers, klanten en partners. Wat we van de voorgaande bijzondere periode hebben geleerd is dat het ‘thuiswerken’ voordelen en nadelen heeft. In het nieuwe pand gaan we voor het ‘thuisgevoel’ zodat de specialisten die niet alle dagen bij de klanten kunnen zitten maar ook thuis niet optimaal zitten, in een fijne omgeving met collega’s contact hebben en kunnen sparren.

Managed services en trainingen 

Sinds kort hebben we dus ook de mogelijkheid om Managed Services aan te bieden en in het nieuwe pand zal hiervoor extra ruimte worden ingericht. Daarnaast komt er een cursusruimte voor de trainingen, waar we met trots klanten en partners kunnen accomoderen.

De maand augustus zullen we gebruiken om te verhuizen. En vanaf medio augustus ontvangen wij u graag met trots op ons nieuwe adres:

Randstad 22 141
1316 BW Almere

036-2002357

 

 

 

Ons nieuw onderkomen