Xifeo HQ (1)

Ons nieuw onderkomen

In januari 2022 hebben we mogen vieren dat Xifeo alweer 10 jaar bestaat. We zijn nu gegroeid naar een groep van meer dan 30 leuke collega’s. Ons jasje zit nu niet meer zo ruim, het is dus tijd om onze diensten en opdrachten vanaf een nieuwe locatie uit te voeren.

Nieuwe normaal maar toch anders


Dit is ook het moment voor ons om de nieuwe locatie te optimaliseren voor (toekomstige) medewerkers, klanten en partners. Wat we van de voorgaande bijzondere periode hebben geleerd is dat het ‘thuiswerken’ voordelen en nadelen heeft. In het nieuwe pand gaan we voor het ‘thuisgevoel’ zodat de specialisten die niet alle dagen bij de klanten kunnen zitten maar ook thuis niet optimaal zitten, in een fijne omgeving met collega’s contact hebben en kunnen sparren.

Managed services en trainingen 


Sinds kort hebben we dus ook de mogelijkheid om Managed Services aan te bieden en in het nieuwe pand zal hiervoor extra ruimte worden ingericht. Daarnaast komt er een cursusruimte voor de trainingen, waar we met trots klanten en partners kunnen accomoderen.

De maand augustus zullen we gebruiken om te verhuizen. En vanaf medio augustus ontvangen wij u graag met trots op ons nieuwe adres:

Randstad 22 141
1316 BW Almere


036-2002357


 

 

 

Picture of Peter Vader

Peter Vader

Peter is directeur/eigenaar van Xifeo ICT, hij is in januari 2012 begonnen met Xifeo en snel hebben de eerste consultants zich aangesloten bij Xifeo. Ondertussen werken er ruim 20 personen direct voor Xifeo en enkele freelancers zijn via Xifeo in te huren. Ook met Peter zijn ruime ervaring in de IT is hij een fijne, no-nonsense gesprekspartner. What you see is what you get.