Moderne back-up oplossingen

Bij veel bedrijven valt er nog veel te winnen op het gebied van cybersecurity. Dit hangt niet alleen af van goede technologie, maar ook van de ingerichte processen en het trainen en bewustmaken van personeel. Daarnaast is het belangrijk dat, mocht een cybercrimineel succesvol bij de data kunnen, er een goede back-up- en recoveryoplossing is.


Cybercriminelen maken gebruik van de nieuwste technologie. Daarom is het belangrijk dat bedrijven er zoveel mogelijk aan doen om de kans op een succesvolle aanval te verkleinen. Met goede beveiliging- en back-upoplossingen kan de schade worden beperkt.


Criteria van moderne back-up oplossingen


Er zijn een aantal criteria waar goede en moderne back-up en recoveryoplossingen aan moeten voldoen. Xifeo zet ze op een rijtje.


Meer informatie?


Een goede en moderne back-upoplossing moet zowel in de cloud als in het eigen datacenter werken, eenvoudig te beheren zijn en altijd beschikbaar zijn. Wilt u hier meer weten of bent u benieuwd wat Xifeo voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 036-2002357. 

Picture of XIFEO

XIFEO

Voor dit account is geen verdere informatie beschikbaar.