ICT-omgeving laten ontwerpen

ICT-omgeving laten ontwerpen

Een goede ICT-infrastructuur is de basis voor een goede bedrijfsvoering. Bij Xifeo helpen wij u hier graag bij. Het begint met een advies en ontwerp. Wilt u uw ICT-omgeving laten ontwerpen? Wij zijn een deskundige en onafhankelijke partij. Samen zorgen we ervoor dat het kloppend hart van uw bedrijfsautomatisering goed wordt opgezet.

Inventariseren en advies

Een goed ICT-ontwerp begint met het inventariseren van de wensen, functionele behoefte en de reeds aanwezige infrastructuren. Uw wensen en eisen brengen wij in kaart en vertalen we naar een technisch en functioneel ontwerp. Wij adviseren u over de beste oplossing en stemmen dit af op uw bedrijfsprocessen. Wat heeft u nodig om deze processen probleemloos te laten verlopen? Op basis daarvan verzorgen wij een veilige en schaalbare ICT-infrastructuur. Daarmee bent u voorbereid op wijzigingen in de toekomst.

De juiste middelen

Onze specialisten zorgen ervoor dat de ICT-infrastructuur goed wordt geïmplementeerd in uw bedrijf. We zorgen voor de juiste middelen en tools. Onze dienstverlening gaat verder dan het ICT-ontwerp. Zo kunnen wij de volledige architectuur opzetten en daarmee processen efficiënter laten verlopen. Door een goede architectuur aan te leggen ontstaat er structuur, flexibiliteit en worden risico’s en kosten beheerst.

Beheer en onderhoud

Staat het ICT-ontwerp als een huis, is de juiste infrastructuur aangebracht en zijn de juiste middelen ingezet? Dan is de laatste stap om voor goed beheer en onderhoud van de ICT-omgeving te zorgen. Goed beheer en onderhoud is van belang voor de continuïteit van uw ICT en dus van uw bedrijfsactiviteiten. Onze consultants kunnen dit voor uw beheren. Zij komen bij u op locatie en zorgen ervoor dat het beheer van de ICT-omgeving goed verloopt.

Wilt u meer weten over het ontwerpen van uw ICT-omgeving en alles wat daar bij komt kijken? Bel naar ons via 036-2002357 of vul het contactformulier in. Wij adviseren u graag!

ICT-omgeving laten ontwerpen