Een veilige cloud-infrastructuur

Bijna ieder bedrijf maakt tegenwoordig gebruik van cloudoplossingen. Er wordt goed gebruik gemaakt van private en public cloudstructuren. Een goede beveiliging kan daarbij niet ontbreken. Het is belangrijk om daar als bedrijf aandacht aan te besteden. Een aanval wordt tegenwoordig niet meer op de zolderkamer uitgevoerd, maar door machines. Deze machines passen zich aan op basis van wat het tegen komt. Is uw bedrijf al klaar voor dit soort aanvallen? Xifeo legt uit hoe u voor een veilige cloud-infrastructuur zorgt.


Beveiliging van de cloud


Over de beveiliging van data in de cloud wordt vaak te laat nagedacht. Iedere cloudprovider biedt een oplossing aan en dat werkt goed, zolang je binnen de cloud van de provider blijft. Maar processen en gegevens op afzonderlijke servers blijven dan in afzonderlijke datacenters bewaard. Hierdoor kunnen ze niet met elkaar communiceren. In de praktijk blijkt dat niet te werken. Wat wel werkt is een holistische benadering en een integraal overzicht.


Een veilige infrastructuur opzetten voor de cloud


Werkt u in uw bedrijf met een multi-cloudomgeving? Kies dan voor een allesomvattende aanpak. Daarbij zijn deze punten belangrijk:


Meer informatie of ondersteuning


Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Of wilt u ondersteuning van Xifeo? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 075 757 2684.

Picture of XIFEO

XIFEO

Voor dit account is geen verdere informatie beschikbaar.