Een User Interface voor middleware

Een User Interface voor middleware

Grote bedrijven gebruiken verschillende systemen en willen of moeten een koppeling leggen tussen deze systemen. In sommige gevallen gaat het om een situatie waarin de verschillende systemen allemaal in gebruik blijven. In andere gevallen wordt het ene systeem naar het andere gemigreerd. Om de koppeling te leggen wordt er middleware gebruikt. Aan de middleware kan een interface toegevoegd worden. Daarmee kunnen bijvoorbeeld databeheerders de stroom aan data controleren en waar nodig beïnvloeden.

Middleware als oplossing

Middleware is de software dat zich tussen verschillende systemen bevindt. Het wordt gebruikt om data uit deze systemen met elkaar te koppelen en verzorgt de interactie tussen applicaties en besturingssystemen. Vaak hebben de applicaties een database waarmee interactie plaatsvindt. Middleware is de schakel die al uw ICT-oplossingen verbindt. Het zorgt ervoor dat u applicaties met elkaar kunt laten samenwerken.

Waarom een User Interface?

Wanneer je een User Interface toevoegt aan middleware krijgt de eindgebruiker invloed op het proces. In de ideale situatie verloopt er zo veel mogelijk geautomatiseerd, maar door het proces te monitoren kan de eindgebruiker vroegtijdig reageren wanneer er iets mis dreigt te gaan.

Bij Xifeo kunnen wij voor u een User Interface voor de middleware verzorgen. We betrekken u bij het proces en richten de UI in met datgene u wilt zien. Samen met u bepalen we het doel van de UI en hoe het u verder kan helpen.

Middleware met een User Interface inzetten

Wilt u middleware inzetten als verbindende schakel tussen uw ICT-oplossingen? De consultants van Xifeo hebben veel kennis van diverse middleware-oplossingen. Daarnaast werken we samen met diverse vooraanstaande kennishuizen, waardoor we u een goede oplossing kunnen bieden.

De experts van Xifeo staan voor u klaar! Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met ons op via 036–2002357 of vul het contactformulier in.

Een User Interface voor middleware