Datacenter naar de cloud brengen met Azure

Datacenter naar de cloud brengen met Azure

Veel bedrijven hebben er al voor gekozen om hun datacenter over te brengen naar de cloud. Dit levert voordelen op als snelheid, flexibiliteit, functionaliteit en lagere kosten. Azure is één van de mogelijkheden waar u uit kunt kiezen als u wilt overstappen naar een cloudplatform. Hoe kunt u goed overstappen naar Azure en welke impact heeft dat op uw bedrijf? Wij leggen het uit.

Veilig en gestructureerd overstappen

Bij Xifeo begrijpen we dat de overstap naar Azure spannend kan zijn. Het gaat om uw datacenter waar veel applicaties op draaien. U wilt dat deze blijven draaien en goed beveiligd zijn. Xifeo heeft ruime ervaring met het overzetten van een datacenter naar de cloud. Dit doen wij op een veilige en gestructureerde manier.

Pak regie over de IT

Een datacentrum overbrengen naar de cloud heeft ook gevolgen voor de werkzaamheden van de IT-afdeling binnen een bedrijf. Zij hoeven zich niet meer bezig te houden met het in de lucht houden van applicaties en servers. De taken zullen verschuiven naar interne ondersteuning en begeleiding, een IT-strategie opzetten en regie voeren over het IT-landschap. Dankzij de overstap wordt de IT flink gemoderniseerd en kan de IT-afdeling verschil gaan maken in uw bedrijf.

Voordelen van Azure

Welke voordelen bieden het overstappen naar Azure u:

  1. Eenvoudig op- en afschalen
  2. Werken met de nieuwste technieken
  3. Realtime inzicht in uw datacenter
  4. Er is meer ruimte voor innovatie en flexibliteit
  5. Minder onderhoudskosten
  6. U betaalt alleen voor wat u gebruikt

Kortom: Azure biedt genoeg mogelijkheden voor bedrijven die hun IT willen moderniseren en over willen stappen naar de cloud. Wilt u meer weten over Azure en wat Xifeo daarin voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 036-2002357.

Datacenter naar de cloud brengen met Azure