Nieuwe Xifeo.nl site en Zabbix trainingen online

Zoals je misschien al hebt gezien is onze Xifeo site veranderd, wij zijn overgestapt naar WordPress en hebben ook het Xifeo-domain verplaatst naar een andere hosting service.

Door de markt en wensen intern kregen wij andere ideeën voor onze site en DNS. En zijn op onderzoek gegaan naar wat belangrijk is voor Xifeo en onze website. We verwachten dat dit ons meer flexibiliteit gaat geven en mogelijkheden voor de toekomst. tevens zijn naar meer eenvoud gegaan en zullen in de komende weken nog verbeteringen aanbrengen aan onze website.

Ook de Zabbix-trainingen zijn ook aangepast en toegevoegd voor het komende half jaar. Ze zullen ook op de Zabbix-site zelf gezet worden. Wij geven voorlopig nog de Zabbix 6 trainingen, en verwachten ergens in 2024 naar versie 7 te gaan. De release datum van versie 7 is nog niet vrijgegeven en zullen spoedig onze trainers bijscholen voor Zabbix versie 7. Bij Xifeo op kantoor geven nu al een tijd de Zabbix Certified User, Zabbix Certified Specialist en de Zabbix Certified Professional trainingen.

Mocht je in de komende periode een training willen komen volgen bij ons op kantoor, meld je aan via onze site of neem contact op met info@xifeo.nl of bel naar 036-20002357.

Picture of Remco Fugers

Remco Fugers

Met Remco zijn brede kennis en ervaring vanuit consultancy en OpenSource zal hij de Xifeo medewerkers begeleiden en meehelpen met hun ontwikkelingen, opleidingen en certificeringen. Daarnaast houdt hij zich bezig houden met zaken rondom Zabbix trainingen en consultancy aanvragen. En andere back-office zaken vanaf huis of kantoor.