Wij zijn Xifeo

“Knowlegde is our passion”, dat is het motto van Xifeo. Wij zijn uw betrouwbare partner op ICT-gebied. Dankzij onze ervaren experts kunnen wij u ondersteunen op gebied van ICT-architectuur en senior beheer. Naast een halve eeuw aan ervaring hebben wij veel kennis in huis, zijn wij zeer goed opgeleid, gecertificeerd en communicatief vaardig.

Xifeo is breed georiënteerd. Onze experts zijn gespecialiseerd op verschillende gebieden: Zabbix, Cloud, beheer van uw huidige ICT-omgeving en het ontwerpen van een nieuwe ICT-omgeving.

Gespecialiseerd op verschillende gebieden

Sinds 2012 voeren wij opdrachten uit voor gerenommeerde organisaties in Nederland. Xifeo is breed georiënteerd en is gespecialiseerd in verschillende gebieden:

Linux, Zabbix, Ansible, Puppet, Automation, Azure, AWS, Windows Server, Sharepoint, SQL, Biztalk, Skype for Business, System Center, Exchange, Office365, Archimate, Togaf en Agile.

Bij ons staat kennis en kunde voorop, daarom vinden het belangrijk dat onze consultants zichzelf blijven ontwikkelen. Hierdoor kunt u optimaal profiteren van onze kennis en ervaring.


Op de hoogte van ontwikkelingen

De afgelopen 30 jaar is de ICT-markt enorm veranderd. Inmiddels wordt ICT gezien als een middel om efficiënter te werken en bedrijfsprocessen beter te laten verlopen. Wanneer ICT op de juiste manier binnen de bedrijfsprocessen wordt geïntegreerd zal deze efficiëntie tot succes leiden.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat de nieuwste ontwikkelingen zijn. Wat voor impact hebben deze ontwikkelingen binnen bedrijven, wat voor kansen bieden de ontwikkelingen en welke gevaren komen er bij kijken? Vragen waar wij u bij kunnen helpen. Haal de ervaren experts van Xifeo binnen om de juiste oplossing te vinden. Laat met regelmaat een extern bedrijf naar uw ICT-omgeving kijken. Xifeo biedt u graag deze mogelijkheden. Samen met u kijken wij naar uw ICT-omgeving en de ontwikkelmogelijkheden om het zo efficiënt en makkelijk mogelijk in te richten.

Ons team

Weten hoe ons team eruit ziet? Kijk dan snel verder op onze teampagina.

Onze experts

Peter Vader
Peter Vader
Directeur

Peter is directeur/eigenaar van Xifeo ICT, hij is in januari 2012 begonnen met Xifeo. Peter is met zijn ruime ervaring in de IT een fijne, no-nonsense gesprekspartner. What you see is what you get.

Pieter Vogel
Pieter Vogel
Linux en Zabbix Consultant

Pieter is een ervaren Specialist/Architect. Naast implementaties, beheer en migraties van veelal Open Source producten is hij ook actief met het ontwerpen van deze omgevingen. Momenteel doet hij een project waarin veel Ansible werkzaamheden worden uitgevoerd.

Ferenc Born
Ferenc Born
Infrastructure Consultant

Ferenc is een doorzetter die analytisch denkt en een technische uitdaging niet uit de weg gaat. Mede door zijn positieve instelling en goede communicatieve vaardigheden is hij in staat om resultaten te boeken en klanten te helpen bij hun technische uitdagingen.

 

Onno Logchies
Onno Logchies
Integratie Specialist

Onno is een goed en breed opgeleide specialist. Hij heeft ervaring als ontwikkelaar, applicatie beheerder en database beheerder en is daarnaast ook bekent met rollen als informatieanalist, product owner en scrum master.

 

Dennis Kanbier
Dennis Kanbier
Linux en Zabbix Consultant

Dennis is een ervaren Senior Linux specialist. Naast implementaties, beheer en migraties van deze producten is hij ook actief met het ontwerpen van deze omgevingen.

 

Jonathan Oudhuis
Jonathan Oudhuis
Infrastructure Consultant

Jonathan bevindt zich graag op het snijvlak van de business en techniek. Hij vertaalt de behoeften vanuit verschillende afdelingen en maakt hier concrete (technische) oplossingen van.

 

Harald Paterek
Harald Paterek
Linux Consultant

Harald is een gedreven professional met ervaring binnen zowel middelgrote als grote ICT omgevingen in verschillende rollen. Hierdoor zijn alle aspecten van het ICT beheer bij hem bekend.

Jan Kenter
Jan Kenter
Infrastructure Consultant

Jan is een zeer goed opgeleide Senior Microsoft Specialist met een brede focus. Zeer ervaren binnen complexe omgevingen en is ook vaardig met het schrijven van visie-documenten en projectplannen.

 

Dennis Smit
Dennis Smit
Infrastructure Consultant

Dennis is een enthousiaste Systeem specialist met uitstekende communicatieve vaardigheden. Hij is goed gecertificeerd en is in staat om overstijgend te denken.

Yasin Yetisoglu
Yasin Yetisoglu
Linux Consultant

Yasin is een analytisch denker die technische uitdagingen goed kan doorgronden. Mede door zijn positieve instelling en goede communicatieve vaardigheden is hij in staat om resultaten te boeken en klanten te helpen bij hun technische uitdagingen.

Roxaan Bakker
Roxaan Bakker
Infrastructure Consultant

Roxaan is een ambitieuze, communicatieve en nette ICT professional. Hij heeft gedegen en brede kennis van de ICT, en in het bijzonder op SCCM en PowerShell vlak.

 

Maarten Horikx
Maarten Horikx
Linux Consultant

Maarten is een ervaren Senior Unix/Linux specialist. Hij heeft veelal in hybride omgevingen gewerkt, waardoor hij naast Unix/Linux ook veel ervaring heeft met Microsoft Windows Server.

Dennis Kosterman
Dennis Kosterman
Sales Manager

Dennis is de "commerciële" relatiemanager van Xifeo. Door zijn jarenlange ervaring in de resourcing heeft hij een groot netwerk van relaties waarmee we werken en samenwerken. Hij zoekt naar de passende opdrachten voor de medewerkers van Xifeo.

Robert Hoekstra
Robert Hoekstra
Linux en Zabbix Consultant/Trainer

Robert is Linux specialist maar ook één van onze Zabbix trainers. Hij is continu bezig met zijn persoonlijke, technische ontwikkeling en nieuwsgierig naar de nieuwste technieken. 

Mathieu Landvreugd
Mathieu Landvreugd
Linux Consultant

Mathieu heeft in de ruim 20 jaar dat hij werkzaam is binnen de IT brede kennis opgedaan van infrastructuren en voornamelijk binnen Enterprise omgevingen.

Danny Arp
Danny Arp
Infrastructure Consultant

Danny is een zeer kundige Microsoft specialist met een focus op Sharepoint in combinatie met ontwikkeltools zoals .Net en C#

Alex van de Pas
Alex van de Pas
Infrastructure Consultant en Zabbix trainer

Alex ruime ervaring in de IT, hij heeft een brede kennis op zowel het Windows als Linux platform. Hij is in staat om snel zijn draai te vinden in vrijwel iedere omgeving. En sinds 2023 ook Zabbix trainer geworden.

Michael Schouwstra
Michael Schouwstra
Infrastructure en Zabbix Consultant/Trainer

Michael is een enthousiaste professional die zijn kennis graag deelt. Binnen de verschillende afdelingen is hij vaak de verbindende factor als er iets moet worden afgestemd.

John Vos
John Vos
Infrastructure Consultant

John is een ambitieuze en communicatieve ICT professional. Hij heeft brede kennis van ICT zaken en ruime ervaring op het gebied van Microsoft Windows server systemen, VMWare en “end user computing” van middelgrote tot grote kantoor automatisering omgevingen. 

Mathijs Mittelmeijer
Mathijs Mittelmeijer
Linux Consultant

Mathijs is een doorzetter die technische uitdagingen niet uit de weg gaat. Mede door zijn enthousiaste instelling en goede communicatieve vaardigheden is hij in staat om resultaten te boeken en klanten te helpen bij hun technische uitdagingen.

Marcel van Heemst
Marcel van Heemst
Linux Consultant

Marcel is een enthousiaste, service- en resultaatgerichte senior technology consultant met 21+ jaar ervaring, die graag deel uitmaakt van een succesvol en productief team. 

Andy Jokhoe
Andy Jokhoe
Infrastructure consultant

Andy is een goed opgeleide Microsoft Specialist met een brede IT focus, daarnaast heeft hij ook ervaring met het schrijven van technische documenten zoals implementatie, operationeel beheer en projectplannen.

Remco Fugers
Remco Fugers
Fieldmanager

Remco is met zijn brede kennis en ervaring vanuit consultancy en OpenSource een fijne aanvulling voor de Xifeo team, waarin hij een centrale rol heeft in begeleiding en meehelpen in de ontwikkelingen, opleidingen en certificeringen van de medewerkers.

Xifeo
Bert Postma
Bert Postma
Infrastructure consultant

Bert is een ervaren IT-professional met een brede kennis binnen ICT, software en media industrie. Hij is gespecialiseerd in het vertalen van de bedrijfsbehoeften naar technische, IT-gebaseerde oplossingen, waar zijn software kennis hem in staat stelt inzicht te verkrijgen in- en de integratie tussen applicaties.

Roberto Bom
Roberto Bom
Infrastructure consultant