Michael Schouwstra

Infrastructure en Zabbix Consultant

Michael is een enthousiaste professional die zijn kennis graag deelt. Binnen de verschillende afdelingen is hij vaak de verbindende factor als er iets moet worden afgestemd.

Hij heeft een gedegen en brede kennis van ICT, wat natuurlijk erg goed van pas komt als er ICT-projecten gerealiseerd moeten worden. Michael houdt er dan ook van om binnen een team te opereren zodat er gezamenlijk gezocht kan worden naar oplossingen voor de klant. Hierbij zal hij op het juiste moment de juiste kritische vragen stellen.

Michael heeft een brede Microsoft, Netwerk, Linux en Applicatie beheerkennis en ervaring en is bezig zijn certificering op Kubernetes, Linux en Azure te behalen om dit gebied nog verder uit te diepen. Hij heeft zijn RHCSA in 2019 behaald en zal in 2021 zijn RHCE gaan behalen. Ook is hij gecertificeerd Zabbix 5.0 trainer.

In de laatste opdrachten heeft Michael zich op Infrastructure as code (DevOps) gestort evenals de migratie en implementatie van Kubernetes.

Kortom Michael is een gepassioneerde ICT’er die niet bang is om nieuwe technologieën te leren en zaken aan de hand van inhoud zelf oplost of uitzet bij de juiste personen.

Contactgegevens
Terug naar overzicht