Onze experts

Dit zijn de experts van Xifeo. Zij helpen u graag met al uw ICT-vraagstukken. Niet alleen zijn zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, dankzij jaren ervaring kunnen onze experts u gericht adviseren. Wij hebben diverse specialisaties in huis en gaan graag met u om tafel om de juiste expert aan u te koppelen. Benieuwd wie wij zijn? Bekijk ons team aan specialisten hieronder.

Pieter Vogel

Pieter Vogel

Linux en Zabbix Consultant

Pieter is een ervaren Specialist/Architect. Naast implementaties, beheer en migraties van veelal Open Source producten is hij ook actief met het ontwerpen van deze omgevingen. Momenteel doet hij een project waarin veel Ansible werkzaamheden worden uitgevoerd.

Lees meer
Ferenc Born

Ferenc Born

Infrastructure Consultant

Ferenc is een doorzetter die analytisch denkt en een technische uitdaging niet uit de weg gaat. Mede door zijn positieve instelling en goede communicatieve vaardigheden is hij in staat om resultaten te boeken en klanten te helpen bij hun technische uitdagingen.

 

Lees meer
Onno Logchies

Onno Logchies

Integratie Specialist

Onno is een goed en breed opgeleide specialist. Hij heeft ervaring als ontwikkelaar, applicatie beheerder en database beheerder en is daarnaast ook bekent met rollen als informatieanalist, product owner en scrum master.

 

Lees meer
Dennis Kanbier

Dennis Kanbier

Linux en Zabbix Consultant

Dennis is een ervaren Senior Linux specialist. Naast implementaties, beheer en migraties van deze producten is hij ook actief met het ontwerpen van deze omgevingen.

 

Lees meer
Jonathan Oudhuis

Jonathan Oudhuis

Infrastructure Consultant

Jonathan bevindt zich graag op het snijvlak van de business en techniek. Hij vertaalt de behoeften vanuit verschillende afdelingen en maakt hier concrete (technische) oplossingen van.

 

Lees meer
Harald Paterek

Harald Paterek

Linux Consultant

Harald is een gedreven professional met ervaring binnen zowel middelgrote als grote ICT omgevingen in verschillende rollen. Hierdoor zijn alle aspecten van het ICT beheer bij hem bekend.

Lees meer
  • Meer medewerkers