Onze experts

Dit zijn de experts van Xifeo. Zij helpen u graag met al uw ICT-vraagstukken. Niet alleen zijn zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, dankzij jaren ervaring kunnen onze experts u gericht adviseren. Wij hebben diverse specialisaties in huis en gaan graag met u om tafel om de juiste expert aan u te koppelen. Benieuwd wie wij zijn? Bekijk ons team aan specialisten hieronder.

Pieter Vogel

Pieter Vogel

Linux en Zabbix Consultant

Pieter is een ervaren Specialist/Architect. Naast implementaties, beheer en migraties van veelal Open Source producten is hij ook actief met het ontwerpen van deze omgevingen. Momenteel doet hij een project waarin veel Ansible werkzaamheden worden uitgevoerd.

Pieter is zeer goed opgeleid, met een afgerond TU Delft – Technische Natuurkunde heeft hij bewezen een persoon te zijn die diep de materie in kan. Echter kan hij zijn ei meer kwijt binnen de ICT sector. Na zijn studie heeft hij gekozen voor het Sun en Linux platform.

Hij is gecertificeerd op RedHat (RHCE en Storage Management), Archimate en Agile/Scrum. Voor Togaf en Kubernetes een training gevolgd. Naast RedHat is hij ook op VDI vlak zeer bedreven.  

Qua persoon is hij communicatief vaardig en prettig om mee samen te werken. Waar hij kan zal hij zijn kennis delen. Daarnaast is hij niet bang om verantwoordelijkheden te nemen.

Lees meer
Ferenc Born

Ferenc Born

Infrastructure Consultant

Ferenc is een doorzetter die analytisch denkt en een technische uitdaging niet uit de weg gaat. Mede door zijn positieve instelling en goede communicatieve vaardigheden is hij in staat om resultaten te boeken en klanten te helpen bij hun technische uitdagingen.

Zijn achtergrond is veelzijdig, naast uitstekende Linux kennis heeft hij ook veel kennis van architectuur, infrastructuur, Cloud, Windows, Storage en Automation opgedaan binnen uiteenlopende omgevingen.

Hij heeft door de jaren heen een brede kennis opgebouwd mbt infrastructuren / networking / storage en migraties. De kennis mbt Cloud heeft hij zichzelf bijgebracht door het doen en het volgen van diverse online cursussen. In het aankomende jaar zal hij zich gaan certificeren op diverse gebieden.

Lees meer
Onno Logchies

Onno Logchies

Integratie Specialist

Onno is een zeer goed en breed opgeleide specialist. Door zijn technische bagage als ontwikkelaar, applicatie beheerder en database beheerder en door de functionele opgedane kennis als informatieanalist, product owner en scrum master heeft hij een behoorlijk compleet beeld van hoe je een klant wens vertaald naar een oplossing en hoe je die op een Agile manier kan ontwikkelen.

In de afgelopen jaren heeft hij zich enorm ontwikkeld en is uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd specialist en collega. Door zijn drive en technische kunde is hij voor veel klanten een welkome kracht.

Onno is goed gecertificeerd. Op Scrum, SAFe, SQL, .Net, Oracle OCA, ITIL, Prince2 en ASL heeft hij diverse certificeringen. Zijn ambitie is om in de komende tijd dit verder uit te bouwen en up te daten. Zo heeft hij in 2021 de cursus Implementing SAFe® with SPC Certification bij Gladwell Academy gevolgd en Professional Scrum Master I (PSM I) bij Prowareness.

Lees meer
Dennis Kanbier

Dennis Kanbier

Linux en Zabbix Consultant

Dennis is een ervaren Senior Linux specialist. Naast implementaties, beheer en migraties van deze producten is hij ook actief met het ontwerpen van deze omgevingen.

Zijn ambitie is om op zijn kennisgebied voorop te lopen in Nederland.

Qua persoon is hij communicatief vaardig en prettig om mee samen te werken. Waar hij kan zal hij zijn kennis delen. Daarnaast is hij niet bang om verantwoordelijkheden te nemen.

 

Lees meer
Jonathan Oudhuis

Jonathan Oudhuis

Infrastructure Consultant

Jonathan bevindt zich graag op het snijvlak van de business en techniek.
Hij vertaalt de behoeften vanuit verschillende afdelingen en maakt hier concrete (technische) oplossingen van.

Hierin bemiddelt hij vanuit meerdere standpunten om zo gezamenlijk tot een breed gedragen oplossing te komen.

Vanuit zijn 20 jarige carrière, heeft hij bij veel bedrijven ervaring opgedaan.
Deze ervaring helpt hem om snel op zijn plek te zijn in een nieuw team en vanuit meerdere invalshoeken een opdracht aan te vliegen.

Lees meer
Harald Paterek

Harald Paterek

Linux Consultant

Harald is een gedreven professional met ervaring binnen zowel middelgrote als grote ICT omgevingen in verschillende rollen. Hierdoor zijn alle aspecten van het ICT beheer bij hem bekend. Zijn kennis van de huidige processen en methodes binnen de ICT is door middel van certificering geborgd. Harald zijn kerncompetentie ligt op het gebied van Linux. Daarnaast heeft hij een sterke focus op de processen en architectuur rondom de ICT.

Als persoon is hij in staat om mensen op een coachende manier aan te sturen. Hij is in staat om een team als geheel en de individuen in het team te laten groeien.  Door zijn begrip van zowel IT als klant processen weet hij een optimale match tussen beide te bereiken.

Harald is zich de laatste jaren meer gaan toespitsen op Automation en met regelmaat ook Architectuur. In de laatste functies is Automation een rode draad door zijn ervaring.

Lees meer
  • Meer medewerkers