Xifeo heeft haar partnership met Microsoft verder uitgebreid. Op de gebieden Hosting en Server Platform kan Xifeo zich nu meten met de betere organisatie in Nederland. Hierdoor zijn de consultants binnen Xifeo ook beter betrokken bij de nieuwste ontwikkelingen die Microsoft bouwt.

Wat wil dit nu zeggen, deze Microsoft Silver Partner Competency?

Het Partner Model bij Microsoft is sinds een paar jaar volledig veranderd, omdat het onderscheid tussen de partners in zijn geheel niet meer duidelijk was.  Voorheen kon iedereen zich al heel snel Partner noemen. Het nieuwe Partner Model van Microsoft is georganiseerd op basis van competentie, waarbij criteria gelden voor:  referenties,  certificering en omzet.

Op basis van je status op competentie kun je je onderscheiden van andere partners. Er zijn diverse competenties voor virtualisatie, communicatie, desktop, web development, applicatie integratie enzovoort. Op de competentie kun je een “Silver” of “Gold” status behalen.

De “Silver” status betekent dat we aan onze klanten kunnen laten zien, dat we voldoende referenties hebben opgebouwd op het gebied van het Windows Server platform en de , voldoende gecertificeerde mensen aan boord hebben en omzet maken door het leveren van diverse diensten. We behoren met deze tot 5% van alle bedrijven wereldwijd, die een dergelijke status hebben op deze competentie.

Wat betekent dit voor u als klant?

Wij kunnen  nieuwe omgevingen voor u inrichten, of een volledige migratie van uw huidige, bestaande omgeving voor u doen. Ook het doorlopende onderhoud kan Xifeo ICT voor u verzorgen. Voor vragen of opmerkingen over uw huidige omgeving kunt u uiteraard bij ons terecht, vooral als u (maatwerk) aanpassingen op uw huidige omgeving wilt.

Meer weten, vragen of opmerkingen?

Neem dan contact met ons op via de volgende pagina

Comments are closed.