Wij zijn Xifeo, welkom!

Xifeo staat voor eXcellent It For EveryOne. We stellen ons graag aan u voor!

Onze Missie & Visie

Het bedrijf Xifeo ICT B.V. voert sinds 2012 opdrachten uit. De oprichter van het bedrijf heeft door zijn kennis en ervaring gezien waartoe een goede ontwikkeling van mensen kan leiden. Door dit op de juiste manier te doen profiteren klanten optimaal van deze kennis en ervaring.

De ICT markt is de afgelopen 20 jaar enorm veranderd. Waar in de jaren 80 er sprake was van veelal hobbyisten is dit veranderd naar een volwassen sector waarbij resultaten voorop staan. Bedrijven zien ICT als een middel om betere bedrijfsresultaten te behalen en efficiënter te werken.

Wanneer ICT op de juiste manier binnen de bedrijfsprocessen wordt geïntegreerd zal deze efficiëntie tot succes leiden. De laatste jaren zijn datacenters en cloud computing in opkomst. Bedrijven richten zich weer meer op hun core business en zien ICT als een belangrijk onderdeel van de totale bedrijfsvoering, maar nemen bedrijven in de arm die hierin gespecialiseerd zijn.

Xifeo ICT B.V. richt zich op de koppelingen tussen de datacenters/cloud omgevingen en de klanten. Dit kan op de infrastructuur zijn, maar ook op het technisch beheer, technisch applicatie beheer en ontwerp/architectuur van dergelijke omgevingen.

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat de nieuwste ontwikkelingen zijn. Want wat hebben de nieuwste ontwikkelingen voor impact binnen bedrijven, wat voor kansen bieden deze ontwikkelingen, welke gevaren dreigen er als nieuwe ontwikkelingen worden geïmplementeerd binnen een bedrijf. Allemaal vragen die soms makkelijk, maar soms ook moeilijk kunnen worden beantwoord. Daarom is het van groot belang om ervaren mensen binnen uw omgeving naar binnen te halen, maar ook om regelmatig een extern bedrijf naar uw omgeving te laten kijken. Xifeo ICT B.V. biedt u deze mogelijkheden.

Onze klanten

Bedrijven waar onze mensen projecten uitvoeren zijn o.a.: Rabobank, ING, Canon, Morpho, Gemeente Amsterdam, Ministerie van Economische Zaken, KLM, Transavia, PostNL, Sanoma, Fujitsu, MSD.

Onze specialisten

Peter Vader

Director

Uitdagingen, daar draait het bij mij om. Voor zowel de mensen als de opdrachtgevers die ik vertegenwoordig. De ICT sector staat voor een leven lang leren, welke ik promoot en uitdraag.

Harald Paterek

Linux Consultant

Xifeo helpt mij maximaal te functioneren in deze dynamische wereld door te zorgen dat mijn kennis op peil blijft. Ook is er zeer veel aandacht voor mijn persoonlijke functioneren waardoor ik mij maximaal kan blijven inzetten voor de klant.

Robert Hoekstra

Linux Consultant

Bij Xifeo kan ik me geweldig ontwikkelen, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Met elkaar opereren we zeer klantgericht, wat mij enorm aanspreekt. Open Source in het datacentrum is mijn specialiteit en ik ben hier zowel op technisch- als architectuurniveau dagelijks mee bezig.
 

Jan Kenter

Senior Windows Consultant

Xifeo biedt mij de kans om te groeien in Enterprise omgevingen waardoor ik m’n kennis, opgedaan in het MKB, kan verdiepen en ik van toegevoegde waarde ben voor de klant.

Wilt u meer weten, wilt u ons ontmoeten voor een vrijblijvend gesprek of heeft u een vraag?
Wij staan voor u klaar