Expertises

Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen

Knowledge is Our Passion

Xifeo ICT B.V. houdt zich bezig met consultancy van ICT Specialisten, adviseren van klanten over de nieuwste ontwikkelingen binnen datacenters en cloud omgevingen, het maken en ontwerpen van koppelingen tussen datacenters en de eigen infrastructuur en kan ICT infrastructuren ontwerpen, beheren, migreren en aanpassen naar de wensen van de klant.

Architectuur

Zoekt u mensen met uitstekende kennis van architectuur en een gedegen theoretische achtergrond? Binnen Xifeo wordt volgens de TOGAF en Archimate methodiek gewerkt. Hiermee garanderen wij u kwalitatief hoogwaardige consultants.

Beheer

Uw ICT omgeving kunt u door onze consultants uitstekend laten beheren. Zij beschikken over de juiste papieren op het gebied van Linux, Windows en Middleware vlak. Daarnaast hebben de consultants meer dan 10 jaar werkervaring binnen complexe omgevingen.

Zabbix

Xifeo is als enige bedrijf in Nederland Zabbix Certified Partner, een open source oplossing om uw complexe ICT omgeving te monitoren. Met Zabbix haalt u een schaalbaar product in huis dat u op een eenvoudige manier kunt beheren of laten beheren. Klik hier voor de Zabbix Brochure.

Ontwerp

Bent u bezig met het bedenken van een nieuwe ICT omgeving en wilt u door een deskundige, onafhankelijke partij geholpen worden? Xifeo biedt u kennis en kunde die in samenspraak met uw mensen tot de best mogelijke oplossing komt.

Middleware

U heeft behoefte aan kennis op Middleware gebied? Xifeo heeft consultants in dienst die veel kennis bezitten van Websphere, Weblogic, JBoss, Tibco, Biztalk en MQ. Daarnaast werken wij nauw samen met enkele vooraanstaande kennishuizen op dit gebied.

Partners

Wilt u meer weten, wilt u ons ontmoeten voor een vrijblijvend gesprek of heeft u een vraag?
Wij staan voor u klaar